Πολιτική Απορρήτου.

 

Πολιτική απορρήτου.

1.1 Κατά την επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας www.ilovecrete.eu, μπορεί να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά στοιχεία. Η εταιρεία μας, δηλαδή η εταιρεία «Crete online import export B.V, – εισαγωγική και την εξαγωγική των ελληνικών προϊόντων και το ηλεκτρονικό εμπόριο, η« δεύτερη »προσφέροντας υπηρεσίες όπως διαμονή σε ξενοδοχείο, ενοικίαση αυτοκινήτου, προσφορές πτήσεων και εκδρομές.” Με έδρα το Εμπορικό Επιμελητήριο του Άμστερνταμ: γραφείου 64609766 ΔΟΥ Χοόρν(Hoorn):. NL190577198B02 “συλλέγει προσωπικές πληροφορίες που γνωστοποιημένα και εθελοντικά παρέχονται από εσάς. Παρόλο που κάθε επισκέπτης μπορεί να επισκεφθεί και να πλοηγηθεί στην www.ilovecrete.eu χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία, μπορούμε να συλλέξουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες κατά την εγγραφή σας σχετικά με την ιστοσελίδα καθώς και να αλλάξετε τα στοιχεία σας, αν σας ζητηθούν από την υπηρεσία, τα προϊόντα, προκειμένου, να μας στείλετε email, ή να μας δώσετε ανατροφοδότηση. Όταν κάνετε μια παραγγελία, τα απαιτούμενα στοιχεία θα περιλαμβάνουν το πλήρες όνομά σας, τον αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση χρέωσης, διεύθυνση αποστολής και e-mail. Ταυτόχρονα θα σας ζητηθούν τα προαιρετικά στοιχεία σας όπως ένα κινητό τηλέφωνο, αριθμός φαξ μπορεί να αιτηθεί. Εάν έχετε παραγγείλει προϊόντα για λογαριασμό τρίτων, θα πρέπει να γνωρίζουμε το όνομα, τον αριθμό τηλεφώνου τους και την διεύθυνση αποστολής τους.

1.2 Οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα συλλέγονται από την www.ilovecrete.eu προορίζονται για να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την εκπλήρωση της υπηρεσίας μας και, από καιρό σε καιρό, για την αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ειδήσεις, προσφορές και υλικό μάρκετινγκ σχετικά με τα προϊόντα μας. Η επεξεργασία αυτή γίνεται σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο 2472/97 σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

1.3 Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.ilovecrete.eu λειτουργεί σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία και αποθηκεύει τα προσωπικά σας δεδομένα με ασφάλεια για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος στην www.ilovecrete.eu Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για τα προσωπικά δεδομένα, οι πελάτες μας έχουν τα δικαιώμα να έχουν πρόσβαση στα προσωπικά τους δεδομένα και να αντιτάσσονται στην επεξεργασία των δεδομένων τους, σύμφωνα με τα άρθρα 11 έως 13 του νόμου 2472/1997 Ν. Σε περίπτωση που επιθυμούν να ασκήσουν τα δικαιώματα αυτά ή αν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες σχετικά με την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του τηλεφωνικού αριθμού που εμφανίζεται στο τιμολόγιο της παραγγελίας σας, μέσω e-mail στο sales@ilovecrete.eu ή μπορείτε να μας στείλετε e-mail στοCrete online BV, Ξηρόκαμπος 00, 72100, Άγιος Νικόλαος, Κρήτη, Ελλάδα.

1.4 Τα cookies της www.ilovecrete.eu χρησιμοποιούν cookies συνεδρίας για να αναγνωρίσουν ότι μπαίνετε ιστοσελίδα μας, έτσι ώστε δεν θα σας ζητηθεί να δώσετε τον κωδικό σας κάθε φορά που θα φορτώσετε μια νέα σελίδα από το site μας. Τα cookies διαγράφονται αμέσως μετά αφού φύγετε από την ιστοσελίδα μας ή να κλείσετε browser σας.

1.5 Εμείς ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ προσωπικά δεδομένα των χρηστών σε τρίτους, εκτός εάν αυτό απαιτείται για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας που απορρέουν από τη σύμβαση μαζί σας (όπως η δημοσιοποίηση του ονόματός σας, τη διεύθυνση, κλπ σε τράπεζα ή ταχυδρομικών υπηρεσιών). Επίσης, τα προσωπικά σας δεδομένα μπορεί να δοθούν σε δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές υπηρεσίες μετά από τη νομική απαίτηση και σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.

1.6 Όταν η πληρωμή σας είναι σε επεξεργασία θα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον της Paypal (το https://www.paypal.com) που προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα από κάθε διαρροή ή κατάχρηση μέσω ενός στρώματος Secure Socket (SSL) και της βιομηχανίας καρτών πληρωμής (PCI) Πρότυπο ασφάλειας δεδομένων. Η Ilovecrete.eu δεν κρατάει κανένα αρχείο της πιστωτικής σας κάρτας. Η ILovecrete.eu δεν θα λάβει τις οικονομικές πληροφορίες, όπως τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ή αριθμός τραπεζικού λογαριασμού ούτε θα κρατήσει αρχεία οικονομικά σας στοιχεία σας. Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των δεδομένων, τα οποία μπορείτε να μας στείλετε μέσω e-mail. Ως εκ τούτου, σας παρακαλούμε να μην μας στείλετε οποιεσδήποτε πληροφορίες πληρωμής μέσω e-mail ή οποιαδήποτε άλλη μέθοδο.

1.7 Παρά το γεγονός ότι έχουμε λάβει κάθε μέτρο ασφάλειας, η ILovecrete.eu δεν θα φέρει καμία ευθύνη, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, για οποιαδήποτε ζημία, άμεση ή έμμεση, που προκύπτουν από τη διαρροή των πληροφοριών αυτών, η οποία μπορεί να προκληθεί από την παρέμβαση αναρμόδιων τρίτων, στο μέτρο που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία.

1.8 Με την υποβολή των στοιχείων σας, συμφωνείτε με τη χρήση των εν λόγω πληροφοριών, όπως ορίζεται στην παρούσα πολιτική. Εάν αλλάξουμε την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων μας, θα δημοσιεύσουμε τις αλλαγές σε αυτή τη σελίδα και θα τοποθετήσουμε τις ειδοποιήσεις σε άλλες σελίδες του δικτυακού τόπου, έτσι ώστε να μπορούν να γνωρίζουν τις πληροφορίες που συλλέγουμε και πώς τις χρησιμοποιούμε ανά πάσα στιγμή. Μπορούμε επίσης να σας στείλουμε e-mail, όταν θα πρέπει να κάνουμε κάποιες αλλαγές, έτσι ώστε να μπορέσετε να συναινέσετε στη χρήση των πληροφοριών σας με αυτόν τον τρόπο. Η συνεχής χρήση της υπηρεσίας δηλώνει ότι συμφωνείτε με οποιεσδήποτε τέτοιες αλλαγές.

Ασφάλεια

Αυτή η Ιστοσελίδα λαμβάνει προφυλάξεις για την προστασία των πληροφοριών σας.
Όταν το έντυπο εγγραφής / παραγγελίας σας ζητά να εισάγετε ευαίσθητες πληροφορίες (όπως αριθμό πιστωτικής κάρτας), αυτές οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και προστατεύονται από τη συνήθη λογισμική κρυπτογράφηση που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία ηλεκτρονικού εμπορίου – SSL.

Γνωστοποίηση Αλλαγών Πολιτικής

Αν αποφασίσουμε να κάνουμε ουσιώδεις αλλαγές στην πολιτική του απορρήτου μας, ολοκληρομένες ή εν μέρει, θα σας ενημερώσουμε δημοσιεύοντας μια ειδοποίηση στην Ιστοσελίδα μας. Αυτές οι αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ την ημερομηνία δημοσιεύθηκαν στην ανακοίνωση. Η νέα πολιτική θα εφαρμόζεται σε όλους τους τρέχοντες και παλαιότερους χρήστες της ιστοσελίδας μας και θα αντικαθιστούν από οποιαδήποτε προηγούμενη πολιτική που είναι ασυνεπείς. Η ημερομηνία έναρξης ισχύος της παρούσας πολιτικής απορρήτου είναι 24 του Ιούλη 2015.

Ερωτήσεις / Σχόλια

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την ιδιωτικότητα ή την ασφάλεια  στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να στείλετε ένα e-mail στο sales @ ilovecrete.eu.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συγγνώμη,αυτή η εγγραφή είναι διαθέσιμη μόνο στα Αγγλικά Αμερικής. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

15% discount at ilovecrete.gr

Welcome to ilovecrete – Natural products from Crete.

Subscribe to our newsletter and receive directly a 15% discount coupon.

We ship worldwide from € 5,00 and free shipping from € 70,00
Logged in users are getting the best shipping rates.

 

With subscribing to our newsletter you agree with our privacy policy and term and conditions.